OO DPS Žabljak: Održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora

OO DPS Žabljak je na današnjoj sjednici razmotrio analizu lokalnih izbora održanih 27. maja.

Ocijenjeno je da je ovo najveća i najubjedljivija izborna pobjeda na Žabljaku od uvodjenja  višestranačkog sistema. Pobjednička koalicija je na ovim izborima dobila 272 glasa vise nego drugi učesnici zajedno, odnosno impozantnih 55,80%.

Član Presjedništva DPS i koordinator za Žabljak Milan Roćen je zahvalio građanima na izuzetnoj podršci i ukazanom povjerenju, i izmedju ostalog istakao da je to dodatni stimulans i obaveza lokalne vlasti da još energičnije uđe u nove projekte za razvoj i unapređenje Žabljaka, i za podizanje kvaliteta života svih gradjana. On je naglasio da u fokusu prije svega mora biti osposobljavanje Komunalnog preduzeća za vršenje svoje osnovne funkcije, kao i sređivanje užeg gradskog jezgra Žabljaka, koji prerasta u respektibilni turistički centar od šireg značaja.

Opštinski odbor je jednoglasno predložio da i u narednom četvorogodišnjem mandatu Predsjednik SO bude Vidoje Tomčić, i zatrazio podrsku Predsjedništva DPS za takodje jednoglasni predlog da Veselin Vukićević opet bude predsjednik opštine Žabljak.

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član