OO DPS Ulcinj: Ne dozvoljavamo da građanke i građani Ulcinja budu taoci raskola u okviru Force

Današnje saopštenje političke partije Forca obiluje nejasnim pokušajem imputiranja Demokratskoj partiji socijalista pozicije u kojoj nikada nije i neće biti. DPS je u Ulcinju i mnogo šire prepoznata kao građanska partija koja nikada nije prebrojavala, već okupljala u svojim redovima sve građanke i građane, bez obzira na nacionalnu, vjersku i etničku pripadnost ili bilo koje drugo lično svojstvo. Tako je i danas i tako će biti ubuduće.

Ponašanje Force posljednjih dana nije imanentno niti koalicionom partneru, niti vrijednostima koje je Forca u dosadašnjem periodu pokazivala. Iznenađujuće, ali Forca je današnjim saopštenjem pokazala čudne namjere svog političkog djelovanja, apsolutno ne mareći za razvoj Ulcinja, niti za potrebu konsenzusa u aktuelnoj zdravstvenoj i ekonomskoj krizi.

Današnjim saopštavanjem svoje vizije o kojoj do sada nijesmo znali, kategorički potvrđujemo da se vizije razvoja DPS i Force po pitanju Ulcinja u ovom trenutku apsolutno razlikuju. Za razliku od Force, DPS ima jasnu viziju razvoja Ulcinja i uvažavanja svakog građanina pojedinačno, bez obzira kojoj političkoj partiji pripada, a tek ni kako se izjašnjava o intimnim pitanjima nacionalne, vjerske, etničke ili bilo koje druge pripadnosti.

Dakle, svi smo u prilici da svjedočimo nekoj novoj viziji Force, nažalost. Ipak, neće biti dozvoljeno da raskol koji Forca ima u svojim redovima i samokandidovanje pojedinaca pred nastupajući Kongres Force bude prenijet van partijskog kruga te partije.

DPS je bila i uvijek će biti spremna da rezultate svog rada testira kod građana Ulcinja, ali isto tako da u punoj mjeri poštuje većinsku volju birača u punom mandatu. Rezultat uspješnog rada u dosadašnjem mandatu potvrdio je 4.001 građanin Ulcinja, nasuprot kontinuiranom padu povjerenja birača u politiku Force u našem gradu.

Opštinski odbor DPS Ulcinj 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član