OO DPS Ulcinj: Apsolutna neistina da DPS u Ulcinju nedozvoljenim sredstvima obezbjeđuje podršku birača

Apsolutna je neistina da DPS u Ulcinju nedozvoljenim sredstvima obezbjeđuje podršku birača za predstojeće izbore. Koalicioni partneri DPS, pa i Genci Nimanbegu, morali bi da znaju da je DPS od uvođenja višestranačja partija sa najvećim brojem članova i simpatizera, sa jednom od najuređenijih stranačkih mreža u regionu. Zato smatramo da Nimanbegu ovih dana svojim istupima u medijima, koji su naglašeno kritični i neistiniti, samo želi da osvoji koji glas više iz tabora vječitih nezadovoljnika i ojača redove svoje partije.

Nikoga od nas ne čudi ovakva predizborna retorika, ali zaista čudi da nju upotrebljavaju legitimni predstavnici vlasti, kakav je i dosadašnji potpredsjednik Skupštine Crne Gore.

Nameće se pitanje, zašto se Nimanbegu ne obrati crnogorskim institucijama da ispitaju ta njegova navodna saznanja. Kako bilo, on će imati našu podršku da sve eventualne nezakonitosti procesuira, jer je naš cilj efikasna i djelotvorna vlast u službi građana Ulcinja i Crne Gore.

I na kraju, žalimo što su teze Nimanbegua, koje su sračunate na sakupljanje glasova, izazvale radost onih političkih struja koje bi rado vidjele i DPS i Nimanbegua u opoziciji.  

Opštinski odbor DPS Ulcinj 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član