OO DPS Tuzi: Mirza Pepić jednoglasno izabran za predsjednika Opštinskog odbora

Na sjednici Opštinskog odbora DPS-a Tuzi, jednoglasnom odlukom, za predsjednika Opštinskog odbora izabran je Mirza Pepić.

Sjednici su prisustvovali Miomir M. Mugoša, koordinator ispred Predsjedništva Demokratske parije socijalista Crne Gore i Mersudin Dautović, koordinator ispred Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

Mirza Pepić je rođen 1986. godine u Tuzima, a po zanimanju je pravnik, zaposlen je u Direktoratu DPS Crne Gore i obavlja funkciju savjetnika u Opštinskom odboru DPS Tuzi. Član je Opštinskog i Izvršnog odbora DPS Tuzi i odbornik u Skupštini opštine Tuzi. Oženjen je i otac jednog sina.

U svom obraćanju novoizabrani predsjednik Mirza Pepić zahvalio se Predsjedništvu Demokratske partije socijalista Crne Gore na datoj saglasnosti, a posebno članovima Opštinskog odbora na jednoglasnoj podršci. Istakao je da je zadovoljstvo i privilegija biti na čelu Opštinskog odbora DPS Tuzi, u čijem sastavu ima veliki broj mladih perspektivnih ljudi kao i starijih iskusnih kolega, koji čine dobitnu kombinaciju u sprovođenju programskih zadataka naše Partije.

Članovima se obratio i koordinator ispred Predsjedništva partije Miomir M. Mugoša koji je novoizabranom predsjedniku čestitao i poželio mu dobre rezultate  kao i svim članovima  Opštinskog odbora, i iskazao očekivanja da će ovaj odbor biti dobar primjer organizovanog i funkcionalnog tima naše Partije.

OO DPS Tuzi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član