OO DPS Tivat: Opštinski odbor DPS Tivat o realizaciji izbornog programa, radu kluba odbornika i investicijama u 2018. i 2019. godini

Opštinski odbor DPS-a Tivat održao je sjednicu na kojoj su razmatrani Izvještaj o realizaciji izbornog programa partije i Izvještaj o radu Kluba odbornika, s posebnim akcentom na plan i dinamiku realizacije kapitalnih i drugih investicija u Tivtu tokom 2019. godine. Sjednici su prisustvovali koordinatori u ime Predsjedništva partije Predrag Nenezić i Izvršnog odbora Goran Jevrić.

Predsjednik Opštine Tivat dr Siniša Kusovac kazao je da je u prethodnoj godini donijeta Odluka o organizaciji i načinu rada lokalne uprave Opštine Tivat kojom je preciziran broj sekretarijata i službi, u cilju daljeg unapređenja efikasnosti rada lokalne administracije i kvalitetnijeg pružanja usluga građanima. Kusovac je istakao značaj infrastrukturnih projekata, koji su u skladu sa izbornim programom DPS-a Tivat, a to su prije svega saobraćajnica MR 1 I faza kao i MR 1 II faza, Cacovo II i III faza, izgradnja dva kružna toka, zatim I i II faza Lungo Mare, kao i izgradnja Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju, čija realizacija je u toku. Poseban akcenat stavljen je na investicije u oblasti kulture, gdje je izvršena rekonstrukcija Centra za kulturu kroz dvije etape – potpuno je rekonstruisan DTV Partizan i urađena adaptacija Muzeja i galerije. Ove, kao i druge investicije koje se realizuju, dodatno će uticati na unapređenje kvaliteta života stanovnika Tivta.

Nakon razmatranja rezultata rada kluba odbornika i realizacije investicionih projekata u 2018. godini, predsjednik Kusovac je izložio Program rada Opštine Tivat za 2019. godinu. Prioritet će  biti završetak projekata koji se realizuju u cilju bolje ponude za predstojeću turističku sezonu, kao i za bolji kvalitet života naših građana, zaključio je Kusovac.

Opštinski odbor DPS Tivat

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član