OO DPS Tivat: Najoštrije osuđujemo svaki pokušaj destabilizacije Crne Gore, njene građanske orijentacije i njene nezavisnosti

Ovih dana građani Crne Gore suočeni su sa neviđenim manipulacijama i obmanama u vezi sa usvojenim Zakonom o slobodi vjeroispovijesti. Notorne su neistine da neko želi da otme crkve i manastire po Crnoj Gori.

Ovim Zakonom garantuju se jednaka prava za sve vjernike, bez obzira kojoj konfesiji pripadaju. Namjere su jasne, da se pod plaštom navodne zaštite vjerskih objekata destabilizuje Crna Gora i ugrozi njena nezavisnost.

Demokratska partija socijalista najdublje poštuje duhovno opredjeljenje svakog građanina naše države. Zato, poštovani građani, ne upadajte u zamku politizacije ove teme, ne  dozvolite da vaša najiskrenija i najintimnija vjerska osjećanja zloupotrijebe u političke svrhe razulareni lideri izgubljenog i propalog Demokratskog fronta. Nemojte stajati u red zajedno sa onima koji ne poštuju svoju državu, koji pale zastavu sopstvene države, koji  ne prezaju ni od izazivanja nemira samo da se dočepaju vlasti bez izbora. Tivat je vjekovima krasio multietnički i multivjerski sklad. Mudri Tivćani znali su da razlikuju dobro od zla i istinu od laži. Znaju građani Crne Gore i Tivta kako su svi domaći neprijatelji svoje države završili na političkom smetlištu. Ubijeđeni smo da će to biti i ovoga puta.

Opštinski odbor DPS-a Tivta, najoštrije osuđuje svaki pokušaj destabilizacije Crne Gore, njene građanske orijentacije i njene nezavisnosti.

Opštinski odbor DPS Tivat

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član