OO DPS Tivat: Jednoglasno usvojena lista kandidata za odbornike sa sloganom „Zbog Tivta. Za Tivćane! DPS Milo Đukanović.”

Opštinski odbor DPS Tivat je jednoglasno usvojio pobjedničku listu kandidata za odbornike sa sloganom „Zbog Tivta. Za Tivćane!  DPS Milo Đukanović.”.

Radna grupa Opštinskog odbora u sastavu Jovanka Laličić, Siniša Kusovac i Ivan Novosel imala je zahtjevan posao da od 175 kvalitetnih prijedloga iz mjesnih odbora predloži 32 kandidata za predstojeće lokalne izbore koji će biti održani 05. aprila. Jednoglasna podrška i optimizam mreže DPS je potvrđen i kroz činjenicu da je do večeras 1.507 građana Tivta podržalo listu DPS, iako je za zvaničnu predaju liste potrebno obezbijediti 92 potpisa. Kvalitet kandidata za odbornike koji su odlučili da svojim ličnim doprinosom  budu dio pobjedničkog tima DPS, rezultat rada lokalne uprave i realizacija razvojnih projekata su garant još jedne ubjedljive pobjede koja će potvrditi dalji razvoj Tivta i unaprijeđenje kvaliteta života naših građana.

Nakon što Predsjedništvo partije da saglasnost, DPS Tivat će predati listu kandidata za odbornike Opštinskoj izbornoj komisiju u zakonskom roku.

Opštinski odbor DPS Tivat

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član