OO DPS Šavnik: Vlatko Vuković jednoglasno izabran za predsjednika Opštinskog odbora

Danas je održana sjednica OO DPS-a Šavnik, na kojoj je za predsjednika OO jednoglasno izabran dosadašnji predsjednik Vlatko Vuković.

Vlatko Vuković je rođen u Šavniku, 01.12.1982. godine. Završio je poljoprivredni fakultet. Zaposlen u opštini Šavnik od 2006. godine. Do sada obavljao poslove: Samostalni savjetnik za poljoprivredu, Načelnik Službe za poljoprivredu i ruralni razvoj, a od 2014. godine se nalazi na poziciji potpredsjednika Opštine Šavnik.

Član je OO i IO DPS-a Šavnik i član GO DPS-a Crne Gore. U jednom mandatu obavljao funkciju predsjednik OO DPS-a Šavnik.

Nije oženjen, živi i radi u Šavniku.

U svom obraćanju novoizabrani predsjednik Vlatko Vuković zahvalio se Predsjedništvu partije na datoj saglasnosti, članovima OO na podršci i ukazanom povjerenju kao i radnoj grupi i koordinatorima na uspješno obavljenom poslu.

Istakao je da će nastaviti kao i do sada, zajedno sa svim članovima OO, da radi na povećanju biračkog tijela, održavanju partijskog jedinstva kao i nastavak kontinuirane saradnje sa lokalnom samoupravom, što je smatra on, garant uspješne realizacije Izbornog programa i postizanje još boljih izbornih rezultata u svim narednim Izbornim ciklusima.

Na predlog predsjednika OO, na današnjoj sjednici je izabran i novi Izvršni odbor od 13 članova.

Opštinski odbor DPS Šavnik                                                                             

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član