OO DPS Rožaje: Potpisan koalicioni sporazum između DPS i Bošnjačke stranke o vršenju vlasti u Rožajama

Sporazum o koalicionom vršenju vlasti između Demokratske partije socijalista i Bošnjačke stranke na lokalnom nivou potpisan je danas u Rožajama. Sporazum su u ime partija potpisali predsjednici Opštinskog odbora DPS Bećir Kalač i ispred Opštinskog odbora BS Rahman Husović.

Za DPS ovaj Sporazum predstavlja afirmaciju politike koja promoviše multietnički sklad i građansko društvo kao prepoznate vrijednosti i Rožaja i Crne Gore. Sporazum je istovremeno i prilika da se objedine svi raspoloživi kadrovski i drugi potencijali kako bi se valorizovali izdašni prirodni i ekonomski kapaciteti koje Rožaje ima.

DPS nije postala dio vlasti radi vlasti, nego je na ovaj način iskazala spremnost da zajedno sa koalicionim partnerima preuzme odgovornost za dalji razvoj Rožaja nudeći nove ideje i mogućnosti za poboljšanje kvaliteta života i usluga u ovoj opštini.

Na tom putu uspješnu politiku Vlade Crne Gore o ubrzanom razvoju sjevera, kao i velikim ulaganjima vidimo kao šansu i dobru priliku da odgovorno i predano radimo na realizaciji postojećih  i osmišljavanju novih projekata koji će građanima Rožaja omogućiti bolji život i bolji ekonomski standard.

Koalicija koja je danas potpisana je i potvrda dobrih odnosa Demokratske partije socijalista i Bošnjačke stranke na državnom nivou i dokaz spremnosti da se zajednički brane i afirmišu vrijednosti evroatlantske Crne Gore.

Opštinski odbor DPS Rožaje

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član