OO DPS Rožaje: DPS je dobro jezgro politike u Rožajama

Sjednica Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Rožaje, kojom je predsjedavao predsjednik OO DPS Roažje prof. dr Bećir Kalač. Sjednici je prisustvovao i predsjednik DPS Crne Gore Milo Đukanović, kao i član Predsjedništva DPS Mevludin Nuhodžić i član Izvršnog odbora DPS Mirsad Mulić, odbornici,  predstavnici penzionera i članovi Savjeta mladih DPS.

Predsjednik rožajskog odbora DPS dr Bećir Kalač kazao je da DPS u Rožajama ozbiljno posvećena pripremama za predstojeće predsjedničke i lokalne izbore. Istakao je, takođe, da se u susret izborima veoma organizovano radi, i da zato verujemo da će naša partija od maja ponovo biti vlast u ovoj opštini.

Predsjednik DPS Milo Đukanović podsjetio je prisutne da DPS  ima jasnu viziju i da je stabilno i dobro jezgro politike u Rožajama. On je istakao da smo od obnove nezavisnosti uveli Crnu Goru u potpuno novo društvo najrazvijenijih država svijeta, kao i da država za kratko vrijeme, krećući se pravim putem, nadoknađuje ono što su viševjekovna zaostajanja čitavog regiona. „Nažalost, još uvijek se učimo demokratiji i još uvijek smo u formiranju kritične mase svijesti o odgovornosti za državni interes i zbog toga nemamo pravo na grešku“, zaključio je Đukanović.

Kazao je i  da, iako opozicija želi prijevremene parlamentarne izbore , tu nema kompromisa i da će mandat ove Vlade trajati koliko je predviđeno, odnosno  do jeseni 2020 godine. Poseban imperativ  je pobjeda na predsjedničkim izborima jer će ta pobjeda odbaciti sva očekivanja opozicije i tom pobjedom ćemo dobiti još snažnije povjerenje građana, rekao je Đjukanović.

Predsjednik DPS je naglasio da smo konsolidovali redove DPS-a u Rožajama i da nema razloga za inferiornost i strah jer imamo odlučnu i jasnu viziju i da kontinuirano razvijamo našu politiku. Đukanović je kazao da je lokalna vlast važan faktor i kada je u pitanju najveći problem opštine, nezaposlenost,  i da se na taj izazov mora jasno odgovoriti, jer je nezaposlenim građanima potrebno rješenje,  a ne sažaljenje.

Đukanović je naglasio da DPS nema konkurenciju koja će bolje raditi poslove i voditi državu od DPS-a.  Zaključio je i da je najvažnija politička lekcija povjerenje građana i birača,  a to povjerenje  može se  jedino čuvati u komunikaciji sa ljudima.
 
Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Rožaje

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član