OO DPS Plužine: Neistine da se planira nasilno upadanje u pravoslavne hramove

Poštovani sugrađani,

U ovim blagim danima kada svaki čovjek treba da sa svojim bližnjima provede predstojeće vjerske praznike, pokušava se raznim neistinama i manipulacijama od strane pojedinih ostrašćenih političkih gubitnika, pod velom vjere, urušiti mir i dovesti u pitanje multietičnost naše Države u kojoj je bilo i u kojoj će biti mjesta za građane svih vjera i nacija. Plasiraju se gnusne neistine da se planira nekakvo otimanje i nasilno upadanje u pravoslavne hramove. Dragi sugrađani, ne nasijedajte na njihove neistine i manipulacije da bilo ko planira i organizuje nasilan ulazak u vjerske objekte.

Zabrinjavajuće  je  da se upravo oni koji se pozivaju na vjeru služe takvim neistinama, ali imajući u vidu da su do prije par dana molebani  ličili na ostrašćene političke mitinge, gdje su se nosile i uzvikivale razne neprimjerene parole, razumljivo je da se probaju od istih ili dijela istih plasirati i ovakve neistine.

Poštovani sugrađani, nemojte dozvoliti da vaše iskrene emocije zloupotrebljava bilo ko, radi svojih ličnih interesa i sitnih političkih poena, a sve pod plaštom vjere.

Uz nadu da će svaki vjernik upravo to i biti, te najradosniji hrišćanski praznik provesti u svojim domovima sa svojim najbližima, kako to upravo i vjera nalaže, čestitamo vam Badnji dan i Božić!

Opštinski odbor DPS Plužine

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član