OO DPS Pljevlja: Sokić novi predsjednik Opštinskog odbora DPS Pljevlja

Na danas održanoj sjednici Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Pljevljima za predsjednika jednoglasno je izabran Dragiša Sokić, aktuelni predsjednik Skupštine opštine Pljevlja. Sjednici je pored članova Opštinskog odbora prisustvovao i koordinator ispred Predsjedništva DPS-a Crne Gore Aleksandar Žurić.

Članovi Opštinskog odbora su iskazali vjerovanje da je rezultat partije sa prethodnih izbora moguće značajno poboljšati i naglasili da se već vidi nova energija nakon konstituisanja organa partije koja je pokretačka snaga novih pobjeda kako na lokalnom tako i državnom nivou. Zato su jednoglasno podržali izbor novog predsjednika Opštinskog odbora koji je svojim visoko moralnim, ljudskim i stručnim kvalitetima kadar da vodi organizaciju naše partije u Pljevljima.

Dragiša Sokić je dugogodišnji član više organa DPS-a prepoznat kao neko ko zna da uoči i promoviše strateške pravce razvoja našeg društva, ali nikako ne zaboravljajući interes svakog građanina da živi u modernoj, građanskoj i državi jednakih šansi za sve. U svom govoru novi predsjednik Opštinskog odbora apostrofirao je da će, bez obzira na trenutnu političku situaciju, pobijediti ideja  građanske, antifašističke i evropske Crne Gore, države ravnopravnih pripadnika svih vjera i nacija sa Demokratskom partijom socijalista kao glavnim nosiocem ideja i garantom evroatlanskog puta naše države.
 
Opštinski odbor DPS Pljevlja

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član