OO DPS Pljevlja: Pljevlja su odlučila

Na sjednicama Izvršnog i Opštinskog odbora  DPS Pljevlja održanim dana 20.04.2018. godine analiziran je rezultat koji je naš kandidat ostvario na nedavno održanim predsjedničkim izborima. Predsjednik Đukanović osvojio je 9477 glasova ,odnosno  51,97%, što je 13,5 % više u odnosu na parlametarne izbore koji su održani 2016. godine. Dakle 700 glasova više od zbira glasova svih ostalih kandidata zajedno.

Naši dragi sugrađani, koji su dali ogroman doprinos ovakom rezultatu, zaslužuju sve čestitke jer su  se većinski opredelili da podrže predsjednika Đukanovća i politiku koja nas sigurnim korakom vodi u porodicu evropskih država.

Pljevlja su već odlučila, tako da će ubjedljiva pobjeda na lokalnim izborima 27. maja, biti dodatna obaveza svih nas da završimo započete i realizujemo nove projekte koji su važni  za bolji i kvalitetniji život naših sugrađana.

Ovom prilikom, zahvaljujemo se svim članovima, simpatizerima i građanima koji su ukazali povjerenje predsjedniku Đukanoviću, ali i svim ostalim biračima  koji su doprinjeli da izborni proces protekne u najboljem redu. Uvereni smo da će veliki dio birača, na predsetojećim lokalnim izborima, prepoznati sve vrijednosti  koje baštini DPS kao i napore naše Partije da građani žive u stabilnoj državi, socijalno odgovornoj u kojoj je bolji standard i kvalitet života najvažniji cilj.

OO DPS Pljevlja

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član