OO DPS Pljevlja: Opozicija pokazala prave, rušilačke namjere

Svjedoci smo da se ovih dana manifestuju prave, rušilačke, namjere većine opozicionih partija. Kao što smo i upozoravali, dojučerašnji jurišnici DF-a nijesu mogli da sakriju svoje lice.

Na njihovu žalost ali na sreću ogromne većine to su građani već prepoznali, tako da će odgovor na ovakvo činjenje dobiti na predstojećim parlamentarnim izborima. Ako je neko i bio u zabludi, sada je svakome valjda jasno ko su ti ljudi i navodni  autoriteti koje predvode i organizuju grupice koje divljaju i uništavaju opšte dobro svih nas.

Svjesni smo da opoziciji smeta što smo naš grad obnovili posle njihove prazne dugogodišnje vladavine. Zato bi da huškaju, i ruše, a da nakon toga okrive druge partije, institucije i ljude. E pa gospodo, svako neka odgovara za svoja djela. A mi ćemo i dalje raditi i graditi ali i čuvati sve do sada izgrađeno, kako u infrastrukturnom tako i kulturološkom i identitetskom pogledu.

Vi koji danas pokušavate izazvati nemire zapamtite da je ovo mala sredina u kojoj se svi znamo. Valja sjutra pogledati u oči one koje etiketirate i objasniti ko je ko. Jer koliko god pokušavate, znajte da je samo jedna univerzalna podjela odnosno podjela na dobra i loša djela. A ljude čine dobra djela. A vi samo nastavite da prelazite iz DF u Demokrate, pa onda nazad i tako u krug.

Zato, dragi sugrađani, ne nasijedajte na sitne provokacije jer ovo je samo Siziofov pokušaj i priprema opozicije da opravdaju još jedan, nikad teži poraz na sledećim izborima.

Opštinski odbor Demokrtaska partija socijalista Pljevlja

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član