OO DPS Pljevlja: Održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora

U Pljevljima su 25.12.2017.godine održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Pljevlja na kojim su, pored članova, prisustvovali koordinatori ispred Predsjedništva DPS Crne Gore dr Ilija Ašanin i Izvršnog odbora DPS Crne Gore Dijana Gomilanović. 

Predsjednik OO DPS Pljevlja Vlade Milinković upoznao je prisutne sa prijedlogom Odluka o formiranju Opštinskog izbornog štaba i Operativnog izbornog štaba u susret predstojećim predsjedničkim i lokalnim izborima, koje su jednoglasno usvojene. Uz to, Milinković je upoznao članove sa rezultatima aktivnosti Opštinskog odbora u prethodnom periodu u kojem je zapažena dobra saradnja, energija i koordinacija svih učesnika. Partijska infrastruktura je ojačana sa 40 koordinatora za svaki mjesni odbor, čime će se dodatno unaprijediti budući partijski rad. 
Koordinator ispred Predsjedništva DPS Crne Gore Ilija Ašanin podijelio je lično zadovoljstvo sa prisutnima na  izuzetnim rezultatima naše Partije postignutim na prethodno održanim  lokalnim  izborima u Mojkovcu, Petnjici, Tuzima i Cetinju, čime je DPS pokazala da je sa pravom politička partija koja će i na dalje kreirati, shodno svojim programskim opredjeljenjima, sve pozitivne iskorake u savremenoj istoriji Crne Gore.
“Naša partija, prepoznata od strane građana kroz njihovu snažnu podršku, biće i dalje stub koji će kreirati sve nove uspjehe u razvoju Crne Gore” naveo je Ašanin, naglašavajući da ga posebno raduje odlučnost i energija svih članova OO DPS Pljevlja koja je iskazana na ovom sastanku, što je i dodatna potvrda partijskog jednistva i beskompromisne odlučnosti da se i nadalje potpuno posvećeno i odgovorno ide u realizaciju svih programskih opredjeljenja, a sve sa ciljem boljeg života svih građana Pljevlja. 
Na sjednicama je konstatovano da sve do sad urađeno treba da nam bude podsticaj za nove izborne rezultate koji nam predstoje u narednom periodu, kao i da nam da nove vizije i odgovore na izazove koji nas očekuju, da dodatno  ojačamo našu partijsku infrastrukturu i aktivno radimo na okupljanju i spajanju svih onih koji vjeruju u programske ciljeve naše Partije, a sve u cilju sigurne pobjede našeg kandidata na izborima za predsjednika Crne Gore i osvajanju još jednog mandata u vršenju izvršne i zakonodavne vlasti na lokalnim izborima.

Informativna služba OO DPS Pljevlja

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član