OO DPS Nikšić: Za pravo, čast i slobodu Crne Gore

Nije dugo prošlo, a evo nama još jednog nažvrljanija od družine nikšićkog DF-a i opet nas dobro zabaviše. 

Kažu, oni kliču Crnoj Gori. Tragikomično. Vi koji je rušite i iznutra i svani, vi koji je devastirate, vi koji njenu zastavu palite usred Beograda, vi koji ste pokušali izvršiti državni udar i po njoj krvavo kolo voditi.

Da, to su poklici, ali vandalski, rušiteljski, usklici jada i bijesa što vam se država zove Crna Gora, a ne Velika Srbija. Ali buka i bijes sa sobom nose i osudu. Osudu i u pravnom i ljudskom smislu.

Presude su vam od Zakona stigle, a od građana Crne Gore, redovno vam se ispostavljaju na izborima.  I upravo zbog naše Crne Gore, u kojoj ima mjesta i za vas takve kakvi ste, molimo vas da prestanete da branite i nju i njenu zastavu. Jer da je do vas, ne bi je ni bilo. 

Ne bi danas bili gdje smo – na evropskom putu, putu razvoja, gdje smo od jedne od najnerazvijenijih republika SFRJ postali najrazvijeniji pretendent za članstvo u EU. 

Da je do vas, sigurno ni mir u Crnoj Gori ne bi bio očuvan, u vrijeme kada se svuda okolo zveckalo oružjem. Ne bi bio očuvan ni multietnički sklad, kojim se i te kako ponosimo.

Bole vas naše pune sale i mladih i starih. Bole vas naši ljudi, poput Kapela, kako ga nazvaste, koji je opet poput onog čuvenog Kapela, dobar strateg i vođa jednog sjajnog tima, zvanog Opštinski odbor DPS Nikšić. 

A koliko nas patosirate svojim saopštenjima i radom, govore brojni izborni ciklusi i rezultati. Ko je tu u knock – down, prosudiće građani, kao i kome se odbrojavaju sekunde političkog života.

Na kraju, i opaska da vjerovatno ova „patosirajuća“ saopštenja, družini iz DF-a piše neka agentura iz druge države, o čemu govori nevješto izbjegavanje ekavice. 

Zato, svako tamo đe mu srcu milije, a mi ćemo nastaviti ovdje, da se borimo za pravo, čast i slobodu Crne Gore.

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član