OO DPS Nikšić: URA – fenomen zvani “28 minuta” nastavlja da se bruka

Kad želja za vlašću i mandatom više nadiđe ili bolje reći pogazi sva moralna, građanska i evropska načela, onda pred sobom imate URU ili kako Nikšićani danas u šali kažu “28 minuta”. I umjesto nakon očigledne političke korupcije i trgovine sa predstavnicima “srpskog sveta” u Crnoj Gori, da danas podnesu ostavke na sve bitne funkcije u državi, ova frustrirana grupacija se oglašava kriveći DPS što je ukazao na njihove kriminalne radnje.

Ako je i od URE, previše je. Po ustaljenoj šemi njihovog djelovanja i ovog puta oni koji kradu, uporno viču “držite lopova”. Ali po mnogo čemu ova grupacija je pokazala da je fenomen u političkom životu Crne Gore, pa i “naglom skoku” sa nula glasova na 28 u nikšičkom selu Javljen, za samo 15 dana. Bez imalo stida, prigrlili su srpske glasove u nadi da će još jednim mandatom makar malo zaliječiti svoje komplekse. Kada vam đon zamijeni obraz, onda na kraju obično izvučete mućak.

Izborni inženjering, potrošen novac, obećanja o zapošljavanju u Elektroprivredu Crne Gore, a opet sve džaba. Gospodo Uraši preračunali ste se. Preračunali ste se, jer taj neosvojeni mandat platili ste političkom korupcijom, platili ste gaženjem demokratskih i evropskih načela, na kraju, platili ste ga obrazom. Račune za vaše značajno učešče u pokušaju stvaranja “srpskog sveta” položićete pred građanima i istorijom Crne Gore, a račun za Javljen ispostaviće vam Državno tužilaštvo.

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član