OO DPS Nikšić: Sraman napad na našeg člana Vladana Šturanovića zbog crnogorske zastave, nadležni da hitno reaguju

Večeras je u Nikšiću fizički napadnut član OO DPS-a Nikšić član Savjeta mladih Vladan Šturanović. Više NN lica presjekli su put Šturanoviću, fizički nasrnuli na njega, nanijeli  mu tjelesne  povrede i oduzeli crnogorsku zastavu. Ovo je nezapamćeni vandalski čin prema mladom čovjeku, čija je jedina greška što voli svoju zemlju i nosi njenu zastavu. Shvatamo da je vandalizam u krvi onima koji se više od pola godine bahate ulicama našeg grada, nasrću i gađaju policajce na dužnosti, uništavaju gradski inventar i vrijeđaju sve one  koji ne misle kao oni.

Njihovo junaštvo i čojstvo pokazali su i večeras napadajući u čoporu pojedinca. Pozivamo sve nadležne organe da otkriju napadače i privedu ih pravdi. Crna Gora je naša kuća i prioritetni naš cilj je da se u njoj svi osjećaju bezbjedno i sigurno. Žalosno je da uoči obilježavanja praznika, kada je Crna Gora ustala u borbu protiv fašizma, oblike fašisoidnog ponašanja imamo opet na našim ulicama. Ove strukture napadom u hordi na mladog  nezaštićenog čovjeka pokazuju svoju nemoć šalju poruku da u prvim redovima veliko srpskih nacionalističkih snaga u Crnoj Gori  stoje kriminalci i batinaši.

Opštinski odbor DPS Nikšić pruža punu podršku svom članu Vladanu Šturanoviću i traži hitnu intervenciju nadležnih organa.

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član