OO DPS Nikšić podnio krivičnu prijavu protiv Kovačevića, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo zloupotreba službenog položaja

Danas je OO DPS Nikšić podnio krivičnu prijavu protiv predsjednika Opštine Nikšić, Marka Kovačevića, zbog sumnje da je time što je Nikšić zadužio 9,5 miliona eura za rasvjetu, bez saglasnosti Skupštine opštine Nikšić i Vlade Crne Gore, izvršio krivično djelo zloupotreba službenog položaja iz člana 416 Krivičnog zakonika Crne Gore.

Zadužio je građanke i građane Nikšića 9,5 miliona eura za rasvjetu, a rasvjete u gradu i nema. Podsjećamo da smo u kontinuitetu upozoravali i nikšićku i crnogorsku javnost o tome da je Kovačević izašao iz svojih ovlašćenja, i da taj njegov izlet građanke i građane košta 882 eura po sijalici, a da u gradu pod Trebjesom, kao nikad prije, vlada mrkli mrak. I simbolički, i bukvalno.

Kako nadležni organi u svim našim silnim pozivima nijesu našli razlog da počnu da rade svoj posao i ispitaju zakulisno zaduživanje, vjerujemo da će po krivičnoj prijavi morati da postupe, osim ako ne žele i sa ovim slučajem, da potvrde percepciju javnosti da postupaju selektivno!

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član