OO DPS Nikšić: Ostavljamo svađalice da se bave svojom demagogijom, a mi mijenjamo Nikšić nabolje

Demokrate, ili Demagozi, ne mogu ni rečenicu izgovoriti a da ne upadnu u zamku sopstvene demagogije. Prikrivanjem svoje bezidejnosti, nedostatka plana i programa za Nikšić, oni se po već oprobanom principu odlučuju za neosnovane i isprazne prozivke na račun gradonačelnika Simovića i pored činjenice da on svojim znanjem i iskustvom posvećeno vodi naš grad, razvija ga, i unaprijeđuje. Gospodin Simović, autentični Nikšićanin, sve svoje dosadašnje funkcije je obavljao jer su ga isključivo rezultati i kvalitetan rad preporučivali, i to su najmjerodavniji kriterijumi.

Kako je apsurdno da Demokrate nekom nešto zamjeraju, kad u svom dvorištu imaju brojne primjere partijskih uhljeba, koje su selili iz grada u grad ne bi li ih udomili o trošku građana. Od mnoštva primjera, zaposlenih kuma, sinova, tetki, braće, pomenućemo samo neke poput Veljka Vujovića, Vladimira Arsića koje su građani upamtili po tome što su ih Demagozi, prebacivali iz grada u grad, da bi ih udomljavali. Tako je prvi, kao sin direktora Demokrata prvo postavljen da bude dio vlasti u Budvi, onda čim se stvorila prilika, Podgoričanin Vujović je postao glavni administrator Opštine Kotora, naravno jer je ta pozicija bila bolje plaćena od ove budvanske. Isto tako su Demokrate, šetali Vladimira Arsića iz Tivta u Herceg Novi, gdje je postavljen za direktora d.o.o. “Čistoća”, kao da nema sposobnog Novljanina da taj posao obavlja?! Dakle, uhljeb – turizam, na najbrutalniji način i na štetu građana. 

Kada već spominju neke putne naloge, preporučujemo Demagozima, da malo pogledaju, provjere potrošnju sredstava svog predsjednika, jer im se skromni Aleksa nedavno opušteno vozikao službenom luksuznom crnom limuzinom po Nikšiću, pa su se građani sa pravom pitali da li je možda i pojeo i popio nešto na njihov račun…

Ovakvi zlonamjerni i jeftini pokušaji ne samo da ne prolaze, već se Demagozima obijaju o glavu. Bez obzira na jalove i politikantske napade, naša partija će raditi u interesu Nikšićana i njenih građana. Sitne politikante i svađalice, ostavljamo da se bave svojom demagogijom a mi ćemo gledati kako dalje da razvijamo Nikšić i stvorimo preduslove da se u našem gradu bolje i kvalitetnije živi – da zajedno mijenjamo grad nabolje!

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član