OO DPS Nikšić: Odlaskom kod Carevića, Kovačević pokazao nemoć

Da se koaliciji za Budućnost Nikšića ne piše dobro na predstojećim izborima, pokazuje i odlazak nosioca liste Marka Kovačevića na noge istaknutom Frontovom jurišniku i tobdžiji, predsjedniku Opštine Budva, Marku Batu Careviću.

Shvativši da ga čeka ubjedljiv poraz, Kovačević je uprkos aktuelnoj epidemiološkoj situaciji u Budvi pošao da se vidi sa Carevićem kako bi od njega tražio logistiku u vidu kriminalnih struktura iz Budve koje bi trebalo poslati u Nikšić u nadi da će time spriječiti sunovrat koji ova koalicija doživljava iz dana u dan. Kovačević, dakle nedostatak harizme i snage nosioca liste pokušava nadomjestiti podrškom Batove predizborne artiljerije.

Uz sve to po ko zna koji put svjedočimo zloupotrebi državnih resursa u predizborne svrhe budući da Carević u kabinetu predsjednika Opštine obavlja partijske sastanke, ugošćava i daje podršku jednom nosiocu liste i to iz druge opštine.

Kovačeviću će ipak sve ovo biti uzalud jer su građani Nikšića odlučni da izaberu evropski put razvoja umjesto povratka u prošlost koji koalicija na čijem je on čelu nudi.

Opštinski odbor DPS Nikšić 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član