OO DPS Nikšić: Odbranom Kovačevića funkcionerka URE nastavlja anticrnogorsko djelovanje

Jučerašnje zasijedanje SO Nikšić otklonilo je mnoge dileme, ako ih je uopšte bilo u pogledu djelovanja Građanskog pokreta URA. Ne samo da su u koaliciji sa onima koji negiraju sve crnogorsko, nego i istrajno rade na urušavanju crnogorske države, njenog identiteta i evropskih i antifašističkih vrijednosti. Juče nam je gospođa Tatjana Bečanović zdušnim branjenjem ničim napadnutog Marka Kovačevića pokazala koji su pogledi nje i njene partije na nepoštovanje državnih simbola, Ustava Crne Gore i u krajnjem države Crne Gore.

Primjedba predstavnika Evropskog tima za Nikšić bila je da ne mogu glasati za osobu koja u salu ulazi nakon intoniranja himne i da ga takav odnos čini nedostojnim funkcije predsjednika Opštine.

Takvu konstataciju gospođa Bečanović ocijenila je nepristojnom. Pitamo gospođu Bečanović da li je nepristojnost izlazak iz sale za vrijeme intoniranja himne i pitamo je da li iskreno misli da takav čovjek može biti predsjednik svih građana.

Znamo da misli da je to u redu, jer je to potvrdila i dizanjem ruke za Kovačevića i nadahnutim zastupanjem istog sa govornice. Sve ovo govori o Tatjani Bečanović i njihovoj izdaji državnih interesa Crne Gore i Crne Gore kao države.

Opštinski odbor DPS Nikšić 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član