OO DPS Nikšić: Od večeras i Nikšić predlaže predsjednika, zamjenika predsjednika, članove GO i učesnike kongresa DPS-a

Večeras su u prostorijama Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić, održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora kojima je predsjedavao predsjednik OO DPS Nikšić, Ivan Mitrović.

Članovi odbora su upoznati sa odlukom Glavnog odbora o sazivanju VIII Kongresa Demokratske partije socijalista Crne Gore koji će se održati 30. novembra 2019. godine.

Usvojena su Uputstva i Plan aktivnosti Opštinske organizacije DPS CG – Nikšić, a u susret VIII kongresu.

Na sjednici Opštinskog odbora usvojena je Odluka o kriterijumima i postupku izbora predstavnika za VIII Kongres DPS Crne Gore, prema kojoj Opštinska organizacija DPS NK, u skladu sa izbornim rezultatima na prethodnim lokalnim izborima i na osnovu principa reprezentativnosti opštinskih organizacija broji 42 predstavnika.

Planom je predviđeno i održavanje sastanaka svih mjesnih odbora na kojima će članovi i simpatizeri DPS-a Nikšić imati priliku da predlože kandidate za predsjednika i zamjenika predsjednika DPS-a Crne Gore, kandidate za članove Glavnog Odbora, kao i učesnike VIII Kongresa partije.

Sjednicama Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Nikšić,  prisustvovao je koordinator za Nikšić ispred Izvršnog odbora, Milosav Anđelić.

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član