OO DPS Nikšić: Najoštrije osuđujemo napad na doktora Iliju Ašanina

Opštinski odbor Nikšić Demokratske partije socijalista sa zgražavanjem obavještava nikšićku i crnogorsku javnost o vrijeđanju doktora Ilije Ašanina, direktora Opšte bolnice, člana Predsjedništva DPS-a, istaknutog humaniste, ljekara koji je cio radni vijek posvetio pomaganju ljudima i brizi o njihovom zdravlju od strane opozicionog glasnogovornika Velimira Erakovića koji se predstavio kao kolumnista „Dana“. Incident se desio sinoć u Nikšiću, o čemu je Uprava policije izdala saopštenje.

I ranije smo upozoravali da opozicione strukture u momentima panike, doživljaja neuspijeha njihovih aktivnosti, posežu za najprljavijim radnjama poput verbalnih, a bilo je i fizičkih napada. Ovo je još jedna potvrda njihove dezorijentisanosti, ali i bahatosti. Na sreću svih, građani Nikšića i Crne Gore odavno su ih prozreli i shvatili da nedostak ideja i programa nadomiještaju siledžijstvom i halabukom. Izazivanje konfliktnih situacija je već viđena metoda, koju pojedini opozicionari primjenjuju u susret svakim izborima, a sada protestima, i to sve kao pokušaj destabilizacije prilika u Crnoj Gori, ali i kao i alibi za buduće neuspjehe, jer, eto, sve su pokušali. Kako vrijeme odmiče uviđaju da sve za čim posegnu doživi neuspijeh, pa više nijesu u stanju kontrolisati izlive bijesa i nemoći. Nepozvani idu od vrata do vrata, ne kucajući ulaze u domove, lijepe letke, a sada i nasrću na ljude. Kod građana već izazivaju revolt, ali šta je važnije, izgrede sankcionišu i sankcionisaće državne institucije.

Opštinski odbor DPS-a Nikšić najoštrije osuđuje sve vidove nasilja, pa tako i napad na doktora Iliju Ašanina, a kaznu za sva takva nepočinstva izreći će građani Crne Gore podrškom našem programu na prvim redovnim izborima, kada će po ko zna koji put glasno reći ne nasilju i primitivizmu. Naravno, za ovakve razbojničke atake, nadležni organi će blagovremeno preduzimati adekvatne mjere.

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član