OO DPS Nikšić: Kršenje mjera u Kličevu, politička promocija koalicije Za budućnost Nikšića iznad zdravlja naših sugrađana

U vremenu kada u maloj Crnoj Gori dnevno umre minimum deset osoba od posljedica koronavirusa, koalicija Za budućnost Nikšića organizuje promotivne skupove na kojima okuplja svoje pristalice bez poštovanja aktuelnih epidemioloških mjera u čijem kreiranju su i sami učestvovali. O ovome svjedoči i najnoviji politički skup u nikšićkom naselju Kličevo, čija brojnost je značajno prevazilazila dozvoljene granice, i bez poštovanja propisane fizičke distance.

Apsolutna bahatost i selektivno primjenjivanje zakona sa državnog prenijela se na lokalni nivo, pa je za potrebe kampanje aktuelne državne vlasti sve dozvoljeno. Crna Gora nastavlja da bilježi najcrnji bilans u Evropi, uz najniži stepen imunizacije, a državna vlast nastavlja da grabi političke poene na najgori i najskuplji mogući način – preko ljudskih života.

I dok premijer, odmah nakon što iste prekrši, poručuje da je neophodno da svi poštujemo mjere, njegove ispostave na lokalnom nivou tu su praksu preuzele bez griže savjesti. O zdravlju građana i stavljanju epidemije pod kontrolu nastaviće da brinu već 15. marta, kada se svi izborni turisti vrate u naše susjedne države, a nas sasvim izvjesno očekuje totalni lockdown.

Zahtijevamo od tužilaštva da hitno reaguje na grubo kršenje epidemioloških mjera i ugrožavanje zdravlja građana. Posljedice tolerisanja ovako nečasnog i protivzakonitog odnosa aktuelne vlasti prema mjerama koje su sami propisali, platiće, nažalost građani Crne Gore.

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član