OO DPS Nikšić: Krivokapić da obustavi organizaciju kleronacionalista u Nikšiću

Demokratska partija socijalista poziva premijera Krivokapića i vladajuće strukture da u što kraćem roku obustave organizaciju okupljanja kleronacionalista u Nikšiću, sa kojih su upućene prijetnje i uvrede dijelu stanovnika tog grada.

Pozivamo ga i da prestane da istrajava u slanju slike o nejednakosti građana. Jer, dok na jednoj strani demonstrante dočekuju marice i policijske barikade, na drugoj gotovo da nema ni policajaca zaduženih za održavanje reda i mira. A sve, naravno, po receptu “zovite mi Sergeja”.

Premijera Krivokapića i aktuelnu vlast podsjećamo da im međunarodni partneri Crne Gore gotovo na dnevnoj osnovi poručuju da ih pomno posmatraju – zbog čega ih, zarad daljeg napretka naše države na evropskom putu, upozoravamo da odustanu od dalje destabilizacije društva.

Njihovi kleronacionalistički saborci nas ne zanimaju. Ali njihove poruke, koje dolaze nakon otvorenih prijetnji premijera Krivokapića građanima Crne Gore, ne samo da nas zabrinjavaju, već i jasno govore na šta je sve spremna aktuelna vlast.

Umjesto huškanja kleronacionalista, pozivamo Krivokapića da se hitno okrene onome što mu je međunarodna zajednica otvoreno poručila i da prestane da svakim svojim potezom izaziva nove tenzije u društvu.

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član