OO DPS Nikšić: Džaba vam uradci, Nikšić ne glasa marionete

Demokratski front, u javnosti poznatiji kao lutka na koncu AV, pozvao je u pomoć beogradske tabloide i SNS da spasu što se spasiti može, jer im je jasno da Nikšić nikad marionete nije glasao, pa neće ni 14. marta 2021. godine.

Najnoviji video uradak, napravljen u SNS-BIA kuhinji za „nesposobnu braću“ iz DF, koja redovno zapomažu iz Crne Gore, samo je još jedan vid lažnih vijesti, bijednog fejk njuza kojima se pokušava naštetiti DPS-u.

Sve ovo je samo jedna karika u nizu napada brutalne medijske SNS–BIA mašinerije koja svojim marionetama i plaćenicima iz DF pokušava da krči put do glasača. Ovaj i svaki sličan potez za nas je izraz nemoći i nervoza DF marioneta i beščašća njihovih sponzora. Umjesto što lideri DF zapomažu po Beogradu, da se čuje do Podgorice, i vazda kukaju za pare i logistiku, nekada Tadiću i Mlađenu Đorđeviću, a danas Vučiću, bolje da brinu šta Crna Gora misli o njima.

Ne vrijede im ni Vučićeve pare, ni Vulinova sablja, ni SNS-BIA video uradci, kada će u Crnoj Gori zauvijek ostati nečije lutke na koncu, koje srpstvo zanima taman toliko da im omogući da zaposle užu i širu rodbinu po srpskim kompanijama, da se vozaju po jahtama i uživaju privilegije koje mogu samo da sanjaju njihovi birači. Zato će 14. marta vidjeti da Nikšić nije na prodaju a marionete nikad glasao nije, pa neće ni sada.

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član