OO DPS Nikšić: “Bitka za Nikšić” se finansirala i novcem javnih preduzeća iz Srbije?!

Kako vrijeme odmiče, sve je više potvrda na koji je način vođena takozvana “bitka za Nikšić” iz Srbije. Uz sveprisutne visoke funkcionere Srpske napredne stranke u našem gradu tokom kampanje, logistiku aktivista iz Niša, danas smo saznali da su izgleda i javna preduzeća bila uključena u finansiranje, odnosno da je jedno preduzeće iz Vranja uplaćivalo novac na račun koalicije “Za budućnost Nikšića”.

Za crnogorsku javnost u tome nema ničega čudnog, jer je sve navedeno još od prvih dana kampanje bila javna tajna. Ipak, pitanje koje se nameće i uoči izbora u Herceg Novom jeste – kakva je to opsesija crnogorskim lokalnim izborima, koja je uznapredovala do te mjere da se novac građana Srbije preusmjerava u partijske aktivnosti u drugoj državi? Kakva bi, uostalom, reakcija bila da je novac poreskih obveznika iz Bara, Kolašina ili Danilovgrada preusmjeravan na kampanju nekog političkog subjekta uoči lokalnih izbora u Subotici, Kraljevu ili Zaječaru?

Još je svježa izjava Vučićevog zvaničnika kako je neko u Crnoj Gori opsjednut, valjda, predsjednikom Srbije ili njegovom strankom. Vjerujemo da o tome ko je čime opsjednut, ipak, bolje od svega govori činjenica da je Srpska napredna stranka upregnula i ljudstvo i logistiku i finansije kako bi direktno uticala na to ko će da se bavi infrastrukturnim i komunalnim problemima u crnogorskim opštinama. Vjerujemo da je podrška Vučićeve svite stizala i od drugih javnih preduzeća, jer SNS očigledno nema pametnija posla od lokalnih izbora u Crnoj Gori. Međutim, sigurni smo da su te investicije u stvaranje “srpskog sveta” osuđene na propast.

Opštinski odbor DPS Nikšić 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član