OO DPS Nikšić: Anarhija i provokacija na djelu – zloupotreba sveštenog lica u predizborne svrhe

Danas su Nikšićani opet svjedočili bahatosti, nepoštovanju pravnih propisa i ruganju građanskoj Crnoj Gori. Naime, tzv. bratstvo Tvrdoš, iza kojeg stoje lica sa pozamašnim policijskim dosijeima, postavili su ceradu sa likom preminulog Amfilohija Radovića na jednu od stambenih zgrada u našem gradu. Za postavljanje reklamnih panoa ili drugih sadržaja na stambenim zgradama, neophodna je saglasnost svih stanara, ali i dozvola Sekretarijata za uređenje prostora i zaštitu životne sredine.

Pomenute osobe išle su od vrata do vrata u predmetnom stambenom objektu i uz zastrašivanje primoravali stanare da daju saglasnost. No, i pored toga nijesu istu dobili od svih. O dozvoli Sekretarijata da i ne govorimo, jer zašto bi oni tražili dozvole, kad ih oni sami sebi daju, kao što daju sebi pravo da vrijeđaju i ometaju službenike u vršenju dužnosti. Anarhija na djelu.

Druga strana priče je šta se želi postići postavljanjem ovakvih sadržaja. Zloupotreba vjere, vjerskih osjećanja i lika preminulog Amfilohija, a sve u predizborne svrhe u Nikšiću. Ovim pokazuju koliko im je išta sveto, koliki su vjernici i koliko poštuju najradosniji hrišćanski praznik koji dolazi. Sveštena lica na ceradama, instant vjernici i tabloidna lica sa potjernica – trojstvo kakvo savremena civilizacija ne pamti.

Pozivamo sve nadležne organe da hitno reaguju i da ovom bahaćenju i nepoštovanju propisa stanu na kraj. Zakoni moraju biti jednaki za sve, pa i za gospodu, koja su aktivno učestvovala u predizbornoj kampanji za parlamentarne izbore podržavajući aktuelnu vlast.

Opštinski odbor DPS Nikšić 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član