OO DPS: Nazdravlje vam odlazak “Nezdravi”

Razjedinjena koalicija koja se ranije zvala „Zdravo Berane“, odlazeća beranska vlast, u posljednjem je činu sopstvene tragi-komedije. (Ne)svjesni da u proteklom periodu nijesu uspjeli da usvoje nijednu važnu odluku bez čega nema zakonskoga funkcionisanja, u predvečerje lokalnih izbora i svog odlaska sa vlasti, pokušavaju da još jednom  zavaraju i prevare  građane Berana zakazujući „vrlo bitnu“ sjednicu lokalnog parlamenta, u čemu Demokratska partija socijalista neće učestvovati. 

Podsjećamo „nezdrave“ beranske vlastodršce da su već duboko zagazili u zonu krivične odgovornosti nezakonitim partijskim zapošljavanjima, neusvajanjem budžeta, rebalansa, završnog računa budžeta, programa javnih radova, neusklađivanjem ličnih dohodaka sa zakonom o zaradama u javnom sektoru zaposlenih u Opštini i opštinskim ustanovama i preduzećima, nepoštovanjem reprograma, neusvajanjem programa rada i finansijskih izvještaja opštinskih preduzeća i ustanova, i još zbog mnogo toga. 

Nervoza i panika zbog očiglednog gubitka lokalne vlasti tjera „nezdrave“  beranske vlastodršce da pokušaju da „završe“ na brzinu još ponešto na početku i druge godine u koju ulaze bez usvojenog budžeta, Ali, znaju i „nezdravi“ dobro da su izgubili podršku građana i da moraju da odu sa vlasti, što će se i dogoditi na februarskim lokalnim  izborima.
Uvjereni i sigurni  u snažnu podršku građana, Demokratska partija socijalista će, sa svojim programski prirodnim koalicionim partnerima, biti nova vlast u Beranama, koja će zaustavati ekonomsko propadanje opštine i povesti  je putem sveukupnog napretka.
 
Opštinski odbor DPS Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član