OO DPS Mojkovac

Nakon poraza na lokalnim izborima u Mojkovcu, Bečićeve Demokrate kao da je zahvatila kolektivna amnezija. U gubitničkom bunilu kao da se ne sjećaju svojih nerealnih obećanja kojim su manipulisali javnim mnjenjem. 

Ako su “zaboravili” , ili ih je stid da se prisjećaju, dužni smo da ih podsjetimo da su nam se slavodobitno hvalili da u Mojkovcu imaju podršku od 30 posto (jun 2017)! Kako  se ta nerealna projekcija istopila na na svega 17. 1 posto, koliko su osvojili na izborima –  pitanje je za Demagoge. 

Da im sujeta nije dominantna osobina, priznali bi i sebi i biračima da su na ovim izborima u Mojkovcu doživjeli ubjedljiv poraz od koga se još dugo neće oporaviti.   Uzalud plaćeni oglasi, i mađioničarski pokušaji  da  se očigledni debakl pretvori u uspjeh! 

Oni koji su deklarativno za pobjede, a protiv podjela, ne da nisu pobijedili nego su ubjedljivo izgubili, a ovo malo glasova što su dobili preoteli su od svojih opozicionih kolega, prije svega DF- a i SNP-a. Dakle, pobjeda ni na vidiku, ali zato poraza i podjela na sve strane.
 
OO DPS MOJKOVAC

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član