OO DPS MOJKOVAC: Razvijeni Mojkovac je realnost i budućnost

Nebrojeno puta su naši politički oponenti, po uobičajnom obrascu, pokušali da namaknu jeftine poene tako što će dovoditi građane u zabludu. To je uostalom i njihov prepoznatljivi manir.

No, ni njihova loša namjera, ni gluma ili nekultura koju pojedini demonstriraju mojkovačkim ulicama, neće nas odvratiti od odluke da dodatno osnažimo razvojnu komponentu naše politike. I to na način da sve razvojne potencijale stavimo u službu razvojnih projekata, nove zaposlenosti i unapređenja životnog standarda.

Uvaženi Mojkovčani i Mojkovčanke, prilika je da jednom zauvijek razjasnimo dileme:
Do kraja našeg narednog mandata, Ski centar Žarski će biti stavljen u funkciju!
Otpočeli smo realizaciju tog kapitalnog projekta i do kraja 2020. godine, Bjelasica će imati sve preduslove da postane turistički centar, sa potrebnim prilaznim putevima, žičarama i smještajnim kapacitetima.

U Mojkovcu će se bolje živjeti, u naš grad će se dolaziti i ostajati!
I to novim i rekonstruisanim, najmodernijim saobraćajnićama.

Ne vidi samo onaj ko ne želi, da su u avgustu ove godine otpočeli radovi na proboju trase na potezu Vragodo-Vrioca-Žarski katun, ali već naredne godine, ma koliko se jogunili, neće moći da ne vide završene radove na drugoj fazi ove saobraćajnice, u ukupnoj dužini od 5,3 km. A budući regionalni put Mojkovac–Vragodo–Lubnice mostom u Podbišću povezaće se sa jadranskom magistralom.Sa brzom konekcijom na auto put preko Kolašina, Mojkovac postaje dostupan turistički grad!

Uvaženi sugrađani,
Ispunjavanjem obećanja iz našeg političkog programa, razuvjerili smo svakog ko je prije dvije godine sumnjao da će se na Bjelasici ukrstiti tri moderne saobraćajnice, da će svako imanje vrijedjeti trostruko, a svaki proizvod imati plasman u našem gradu.

Naša su obećanja realna i ostvariva i sa našom vizijom, a vašim povjerenjem – razvijeniji i bogatiji Mojkovac je na dohvat ruke!

Zato, u nedjelju 26. novembra – za broj 1, za naš Mojkovac!
 
OO DPS Mojkovac 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član