OO DPS Mojkovac: Gubitnici “na kvadrat” – falsifikuju

Do nogu potučena opozicija u Mojkovcu danima, zajedno sa njima bliskim medijima, izmišljotinama i manilupacijama pokušava da opravda poraz i pronađe bilo kakvu neregularnost. Kao i uvijek, sami sebe demantuju i to toliko očigledno, da je smiješno. 

Naime, fotografije navodnih glasačkih listića kojima danima mašu su sasvim očigledna zloupotreba, ali sa njihove strane. Već na prvi pogled je vidljivo da je riječ o neiskorištenim glasačkim listićima koje je „neko“ popunio famoznim flomasterima, srcima, trouglovima i kvadratima, kako bi pokušao DPS-u da podmetne zloupotrebe. 

Da su listići koji se pojavljuju u medijima iskorišteni i da su pronađeni tokom prebrojavanja glasova, morali bi biti najmanje jednom presavijeni, što ostavlja vrlo vidljiv trag na papiru. Takođe, na fotografijama se ne vidi ni ćošak glasačkog listića gdje se nalazi kontrolni kupon koji, prije nego što birač ubaci listić u glasačku kutiju, od listića odvaja jedan od članova biračkog odbora.

Ovaj pokušaj nove podmetačine koji je tradicionalno loše osmislila opozicija, vratiće se kao bumerang upravo njima već na narednim izborima. Ne zbog toga što su pokušali da naštete DPS-u – od lažnog magistra nas ništa ne može  iznenaditi pa ni falsifikati – već zato što su potcijenili građane Crne Gore i otvoreno im pokazali na šta su sve spremni.

OO DPS Mojkovac

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član