OO DPS Mojkovac: Demokrate ne poznaju ni Mojkovac ni Mojkovčane

Kao što smo istakli, radujemo se svakom vašem saopštenju jer smo danas zaključili da ni vaš nosilac liste Stanić ne želi više da potpiše vaše neznavene konstatacije kojima pokušavate obmanuti građane Mojkovca!

Zapravo, još jednom je svakom građaninu Mojkovca jasnije da vi sa Mojkovcem i Mojkovčanima nemate dodirnih tačaka, a to neznanje se prepoznaje u svakoj vašoj rečenici!

Pod plaštom lažnih demokrata, vjerujući u svoje zaglušujuće buke i neke jeftine doskočice, bezuspješno pokušavate zasjeniti evidentne rezultate naše vlasti u Mojkovcu! Za razliku od vas, vrijeme i mandat dobijen od strane građana trudom i pregnućem uspjeli smo da pretočimo u moderan grad, učinili smo lokalnu samoupravu primjerom za sve druge Opštine,brigom i izgradnjom stambenih jedinica za potrebe socijalno ugroženog stanovništva,projektovanjem bazne stanice sa izvjesnim postavljanjem prve žičare krajem sljedeće ili početkom 2019. godine, stvorili sve neophodne pretpostavke da se Mojkovac razvija evropski!

No, da mi pitamo vas lažne Demokrate, uprkos neiscrpnoj želji da pobijete činjenice koje vas stalno demantuju jer zaista pokazujete zavidnu neznavenost kada je naš grad u pitanju: sa kojom ponudom vi izlazite pred naše birače? Da li zaista mislite da će svaki domaćin Mojkovca glasati za listu koju možemo slobodno nazvati “S brda S dola”?

Očigledno u zabludi, mislite da će vam dičenje vlašću koju vršite na primorju u koalicijama sa četničkim vojvodama i lažnim patriotama biti recept da samo prividno obmanete građane kako ste vi novi talas i nužno potrebna snaga Mojkovcu. Da li mislite da ćete i u Mojkovcu da otpuštate politički nepodobne, da zapošljavate kumove i rodbinu, da se ponosite političkim zapošljavanjima? Rekli smo vam i ponovićemo: Mojkovčane ne možete prevariti!

U neograničenoj zaljubljenosti u samog sebe, lažni car Aleksa spočitava kako nam smetaju mladi,čisti i sposobni ljudi?! O vašoj sposobnosti najbolje svjedoči predstavnik vašeg “s brda s dola” odbora u Mojkovcu, avanturista koji posebne kvalifikacije do onih tehničko-rekreativnih ne poznaje! U tolikoj nesebičnoj borbi za svoje JA, zaljubljeni Aleksa prijeti da će DPS biti nokautiran u rodnom gradu našeg dragog premijera, a Mojkovčani i Mojkovčanke mu jasno poručuju : Za naš Mojkovac i za našeg premijera!

Sigurni su građani našeg grada da nijesu na ivici opstanka, a još sigurniji da će samo uz Demokratsku partiju socijalista sa mladim i obrazovanim ljudima Mojkovac biti u korak sa svim modernim skijaškim centrima, a sa zadovoljstvom ćemo prepustiti lažnom caru da broji nokaut faze ličnog i partijskog neuspjeha u Mojkovcu!
Ipak, su za vođenje grada i brige o svakom domaćinstvu potrebni kompetentni ljudi, a takvi su samo oni koji predstavljaju pobjedničku listu ,, Za naš Mojkovac- DPS Milo Đukanović!”

Opšinski odbor Demokratske partije socijalista Mojkovac

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član