OO DPS Kotor: Šest mjeseci nemate odgovor na jednostavno pitanje: da li ste na dan izbora bili stranac?

Umjesto što politikantskim i demagoškim frazama pokušava da obmane građane, Vladimir Jokić treba da se suoči sa nespornim činjenicama i javnosti objasni zašto se kao stranac pojavio na prošlogodišnjim izborima i u tom prevarnom statusu postao predsjednik Opštine Kotor.  

– Činjenica je da je Jokić 12.05.2017. bio građanin Srbije i da je javnost imala prilike da vidi dokument koji o tome svjedoči. Takođe, činjenica je da i, dva dana nakon što je Jokić panično pokušao da maše nekim papirom, 06.07.2017, državni organi Republike Srbije su izdali potvrdu na kojoj stoji da je Jokić i dalje njihov državljanin. Ovo nas navodi na sumnju da je Jokićev papir sumnjivog porijekla i da je nabavljen u strahu da se ne otkrije prevara koju je Kotoranima organizovala Jokićeva družina.
– Činjenica je da Jokić nikad javnosti nije odgovorio na pitanje da li je u vrijeme održavanja izbora, on bio stranac. To njegovo izbjegavanje odgovora je nečasno, nemoralno i kukavičko. 
– Činjenica koju smo prezentovali javnosti uz sve dokaze, je da je ovaj stranac, izabran za predsjednika Opštine tako što su odbornici interesne koalicije glasali za njega po diktatu, i kontrolisano: svaka odbornička grupa morala je posebnim simbolima i bojama da zaokruži ovog stranca. 
Dakle, Jokić je uhvaćen u sumnjivim i nezakonitim radnjama. Niti jedan dokaz nije pružio javnosti, već šest mjeseci ponavlja ono što ga niko nije pitao, i što je potpuno nevažno. Pošto kukavički prozivate ljude koji pred Tužilaštvom jedni za drugim, dokazuju da ste manipulanti, i da ste ih oklevetali, od funkcionera Demagoga očekujemo da javnosti i Tužilaštvu pokažu da u vrijeme održavanja izbora, 16. oktobra 2016. nisu bili stranci. Svako drugi potez sem ovog koji građani od vas čekaju već šest mjeseci, jasna je manipulacija i pokušaj prikrivanja prevare.
 
Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Kotor

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član