OO DPS Kotor: Podržavamo inicijativu za nabavku udžbenika

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Kotor sa velikim zadovoljstvom podržava inicijativu lokalne samouprave na čelu sa predsjednikom opštine Kotor g-dina Željka Aprcovića.  

Za školsku 2019/20. godinu lokalna samouprava će obezbijediti udžbenike za sve učenike prvih pet razreda osnovne škole na teritotiji opštine Kotor. Ovo je veliki korak i napredak za naše sugrađane, jer sličnih inicijativa je bilo i u proteklom periodu, kada su udžbenici bili obezbijeđeni samo za đake prvake. 

Svjesni činjenice da je septembar „težak“ mjesec sa  finansijskog aspekta za mnoge kotorske porodice, radujemo se činjenici da se konačno spozna realnost uloženog i vraćenog. S obzirom na činjenicu da građanke i građani Kotora u najvećem dijelu učestvuju u realizaciji lokalnog budžeta, sa punim pravom imaju i očekivanja od istog. 

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Kotor bezrezervno podržava ovaj plemeniti gest, i ubuduće biće inicijator mnogih aktivnosti od vitalnog značaja za naše sugrađane. 

Naš cilj je da svako dijete na teritoriji opštine Kotor ima obezbijeđena školska sredstva, naši đaci su naša najveća nada i mi želimo da im obezbjedimo uslove za njihovu bolju budućnost.

Opštinski odbor DPS Kotor  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član