OO DPS Kotor: Kome vjeruju Kotorani

Suviše često takozvane Demokrate ponavljaju  frazu „povjerenje građana“, posebno imajući u vidu da ta floskula dolazi od nekoga ko je toliko puta iskrenuo istinu, da više ni sam ne zna što se zapravo dogodilo.

Da ih podsjetimo – na lokalnim izborima DPS je osvojila  4014 glasova, a Demokrate 1801. Da vam malo pomognemo, jer vidimo da vam matematika nije jača strana: vaš rezultat je gotovo 2.5 puta manji od rezultata DPS-a. I to nije sve. Čak i kada vam se doda rezultat  DF-a, vašeg omiljenog koalicionog partnera koga se javno zgražavate, a intimno dijelite istu ideologiju, to je opet manje od broja glasova koji su građani dali DPS-u. Ukoliko dodate još i glasove vaših kontrolora iz redova SNP-a, svi zajedno jedva da imate nešto malo više glasova od nas.

Ako već govorite o rastu ili padu, evo i tu vas možemo malo podučiti: DPS je na lokalnim izborima 2016. imala 200 glasova i jedan mandat više nego na prethodnim! 

Sa druge strane, svjesni smo da ste osjetljivi na konkretne brojeve i da od njih očajnički bježite nakon potpunog debakla koji ste doživjeli u Mojkovcu, Cetinju, Petnjici i Tuzima. Ne treba da vas čudi takav ishod.  Očigledno se vaš učinak u opštinama koje ste privremeno preuzeli nadaleko pročuo. Tek sada znate koliko je pametno bilo što niste imali „petlje“ da izađete na izbore u Tivtu ili Nikšiću.

Dakle, ne treba da vas brinu statistički pomaci DPS-a. Ono što će vam presuditi biće glasovi Kotorana, koji će vas poslati u političku prošlost i prije nego što ste postali sadašnjost.

 
Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Kotor

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član