OO DPS Kotor: Jokić se dočepao fotelje na skandalozan način

Koalicija u Kotoru je na staklenim nogama od samog početka, a od juče to jasno saopštava i jedan od konstituenata koalicije –  DF. Da li su konačno priznali sebi da je koalicija pred raspadom?  Ili su se zabrinuli da kotorski SNP ne krene budvanskim scenarijom? Nepovjerenje je kulminiralo – sada ga javno iznose „partneri“, a građane podsjećamo da je lokalni brak Demokrata, SNP-a, SDP-a, URA i DF-a ovako, uz nepoverenje, i počeo.

Još kada su 4 mjeseca nakon okončanja lokalnih izbora jedva dogovorili ko će se kojom funkcijom namiriti, lokalni demagozi i prijatelji su smislili “interesantan” način glasanja za predsjednika Opštine Vladimira Jokića. Da se slučajno ne bi desilo da neko ipak ne ispoštuje skrpljeni dogovor i ne podrži izbor skrivenog apatrida Jokića, organizovali su glasanje različitim bojama i znakovima, kako bi nakon glasanja mogli utvrditi ko je kako glasao i kako bi sprečili da neko ne izda. Ovu činjenicu Demokratska partija socijalista potvrđuje dostavljanjem glasačkih listića koje smo dobili na osnovu javnog pristupa informacijama aktom UP 11-217/17 od 21. decembra 2017. godine. Time su naše sumnje o zloupotrebi glasanja potvrđene, a dokaze dajemo na uvid crnogorskoj javnosti. Sve listiće možete vidjeti objavljene na Facebook stranici Savjet mladih DPS Kotor i na zvaničnom sajtu DPS-a.
Zanimljivo je to da je 5 listića zaokruženih plavim flomasterom, 5 obilježeno kvadratićima, 3 zaokruženih ljubičastim flomasterom, 3 crvenim flomasterom i 1 kružićem. Da li je to slučajnost ili ima podudarnosti sa brojem mandata Demagoga (DCG) 5, organizatora državnog udara (DF) 5, Stranke Decenijskih Parazita (SDP) 3, Stranke Nezasitih Penzionera (SNP) 3, i vesele URA družine 1, neka prosude građani Kotora. Da li će URA ostati dosljedna svom ranijem činjenju u Mojkovcu pa prijaviti tužiocu povredu tajnosti glasanja ostaje nam da vidimo.
Ovo je još jedan dokaz da kotorsku vlast ne čine nikakve demokrate, pravdoljupci i moralne veličine, nego trgovci funkcijama i novcem, populizmom . Glasanje za Jokića crvenom, plavom, ljubičastom bojom, kvadratićima i krugom davnašnji je dokaz nepovjerenja koalicionih drugova,  političke trgovine i borbe za lične i partijske  interese kao i privilegije, pa zato i ne čudi što se kotorska koalicija drži još samo na staklenim nogama.

Opštinski odbor DPS Kotor 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član