OO DPS Kotor: Demokrate, prekinite sa imenovanjem podobnih a nekvalifikovanih

Poštovane Demokrate, prije svega želimo da vam zahvalimo na odgovoru koji dokazuje vašu paniku i očigledan nedostatak kapaciteta da sastavite čak i obično i smisleno saopštenje.

Dokoni Demagozi, očigledno izbjegavate i izvrćete činjenice o vašoj nesposobnosti i aroganciji. Kao što pokušavate da lažima opovrgnete dokaze, kakav je izvod iz srpskog državljanstva Vladimira Jokića, rješenje Upravne inspekcije o protivzakonitom zapošljavanju skoro svih funkcionera vaše vlasti u Kotoru, protivzakonitog angažovanja Nađe Al Saraj o čemu svjedoči rješenje Agencije za sprječavanje korupcije, kao i dvije presude Osnovnog suda koje nedvosmisleno potvrđuju protivzakonitosti prilikom imenovanja direktora kotorskog Vodovoda Safeta Lukovića i direktorice Centra za kulturu, Jokićeve vjenčane kume Marije Bernard.

Poštovani uzurpatori vlasti, o ostalim mnogobrojnim zloupotrebama kao što su samovoljne odluke Predsjednika opštine kojima je na protivzakonit način uveo vanredno stanje i omalovažio lokalni parlament, dovođenje nestručnih kadrova sa strane, šikaniranje neistomišljenika, neplansko trošenje novca građana i sličnim malverzacijama, biće prilike da upoznamo javnost i u narednom periodu.

Vaša je obaveza da sada ispoštujete sudsku odluku i da prekinete praksu zapošljavanja podobnih a nekvalifikovanih, da svoj mandat ne biste pretvorili u sudsku parnicu, a grad upropastili svojom nesposobnošću. Naravno, uvijek možete, kao i do sada – improvizovati kadrovska rješenja dovodeći podobne amatere sa strane, jer vam Kotorani nisu dovoljno dobri.

Informativna služba OO DPS Kotor

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član