OO DPS Kotor: Aprcović predložen za kandidata za Predsjednika Opštine Kotor

Na sinoć održanim sjednicama Izvšnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Kotor, kojima je ispred Predsjedništva prisustvovao Branko Čavor, jednoglasno je predložen za kandidata za Predsjednika Opštine Kotor, Željko Aprcović.  Ovim činom DPS je potvrdio da je snažna partija, spremna da preuzme odgovornost za razvoj i prosperitet Kotora i za rješavanje nagomilanih problema koji su posljedica neodgovornog vođenja grada prethodne vlasti.

Željko Aprcović je predsjednik Opštinskog odbora DPS, dugogodišnji odbornik u kotorskom parlamentu, poslanik u državnom parlamentu, predsjednik odbora za politički sistem, uvaženi pravnik i advokat, koji posjeduje višegodišnje iskustvo u radu lokalne samouprave. Sigurni smo da će Željko Aprcović, kao Predsjednik opštine Kotor, izabrati pravi tim koji će uz podršku građana uspješno voditi grad u ovim teškim vremenima.

Očekujemo od Predsjednice Skupštine da uvaži realnost i zahtjev većine u kotorskom parlamentu i saglasno pozitivnim propisima zakaže sjednicu SO Kotor na kojoj će se izabrati Predsjednik opštine Kotor.

Opštinski odbor DPS Kotor

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član