OO DPS Kolašin: SNP svjestan vlastite nebitnosti na političkoj sceni u Kolašinu

Svjesni vlastite nebitnosti na političkoj sceni grada, kolašinski  SNP uporno mjesecima,  iz dana u dan, preko naše partije  pokušava da se izdigne sa margine društvene i političke stvarnosti, po kojoj tumara godinama, sa pozicije na koju su je usled  nesavjesnog i neodgovornog rada otjerali građani Kolašina.  Da se ponekad ne oglase nekim besmislenim i suvoparnim saopštenjem, ne bismo ni znali da postoje ovi politički restlovi, nekad velikog ali oduvjek retrogradnog Slobovog i Mirinog SNP-a. Toliko o njihovoj političkoj težini.

Nejasno je kako ste se o političkom, kako kažete,  uhljebljenju uopšte drznuli da pričate, kada o njemu najbolje znaju baš  funkcioneri, članovi, glasači vaše partije, kao i članovi vaših  porodica, koji su na platnom spisku opštine Kolašin. Mnogi od njih su svoj potencijal iskazali tek vašim odlaskom sa vlasti,  prepoznajući da su DPS i naši koalicioni partneri jedina  odgovorna politička opcija i za njih i za opštinu Kolašin.

Nije ni malo lako rukovoditi gradom poslije vaše vlasti, koja je po posljedicama po grad i građane imala karakter elementarne nepogode. Ipak, naša dostignuća će se izmjeriti na izborima, a brojne investicije u putnu i komunalnu infrastrukturu kao i u razvojne  potencijale Kolašina već vide i osjećaju naši građani, premda  postoji potreba za još intenzivnijim radom i napretkom.

I na kraju ove komunikacije, budući da više nećemo odgovarati na vaše nekorektne i neprimjerene medijske istupe,  savjetujemo vas  da se ne bavite spekulacijama o jedinstvu u našoj  partiji jer samo  gubite vrijeme. Pozabavite se problemom rapidnog nestanka vaše partije. Dobra posledica vaše političke minornosti je i ta što više nema od čega, daljim cijepanjem vaše partije,  nastati neki novi politički subjekt. Nema više ni šta da se cijepa i dijeli.

Opštinski odbor DPS Kolašin

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član