OO DPS Kolašin: Ogoljenom i štetnom politikanstvu građani Kolašina nijesu pružili ruku, niti dali podršku

Politički zadatak koji je dao poslanički vojvoda Andrija Mandić da se, navodnom brigom o crkvi i vjerskim svetinjama, zapravo pokušava srušiti aktuelna vlast i destabilizovati Crna Gora, zbrda-zdola je organizovan i u Kolašinu u kojem do subote veče nije bilo ni molebana, ni litija, niti šetnji.

Crkvenu opštinu Kolašin su postavili kao neuspjelu masku da se navodnom brigom za svetinje prikriju pokušaji političke destabilizacije Crne Gore, a bio je prisutan neveliki broj aktivista DF-a i Demokrata. Nakon što nijesu uspjeli da privuku građane Kolašina, aktivisti DF-a su imali jedino poraženo zadovoljstvo da ih je bilo više od aktivista Demokrata.

Ogoljenom i štetnom politikanstvu građani Kolašina nijesu pružili ruku, niti dali podršku. Crkvene svetinje niti ko napada, niti ugrožava, političke manipulacije su pročitane bez obzira na orkestriranu kampanju koja se vodi „nemiješanjem“ u unutrašnje stvari Crne Gore.

Organizatori političke povorke, zarobljeni svojim sebičnim političkim i anticrnogorskim interesima i ne razmišljaju koliko turističkom Kolašinu u ovom trenutku donose štete ovakve demonstracije netoleranicije i isključivosti.

Važno je da se ispuni zadatak i naredba poslaničkog vojvode Andrije Mandića koji ponovo iz nekih svojih restorana sa poznatim jelovnikom još od demonstracija, gleda kako da zapali Crnu Gori i formira tehničku Vladu.

I ovog puta, neuspješno.

Opštinski odbor DPS Kolašin

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član