OO DPS Kolašin: Objekte SPC-a niko ne napada, niti će ih napadati

Propali političari DF-a, SNP-a i Demokrata koji se teturaju  ošamućeni od poraza i gubitaka, koje im građani Crne Gore decenijama potpisuju, vođeni isključivo mržnjom prema svojoj državi Crnoj Gori i dalje misle da će hegemonistički dio Srbije sve svoje probleme rješavati tako što će imati neprikosnoveno pravo da ponižava i tutoriše Crnu Goru.

Sa tim je završeno. Crna Gora ima svoj put i svoju budućnost, a oni koji misle drugačije će moći samo onako razulareno i primitivno, po scenariju „delija do delije“ da kukavički jurišaju na crnogorsku zastavu.

Na tom „herojskom djelu“, biće završena sva njihova moć. Neće im pomoći ni lider DF-a Andrija Mandić, koji iz Srbije, gostujući na jutarnjem programu, šalje ponižavajuće i prijeteće poruke Crnoj Gori, pa ne ostavlja na miru ni Crnogorce koji žive u Srbiji, savjetujući ih kako da se „ ponašaju“ i „poštuju“ državu u kojoj žive. Valjalo bi da pođe od sebe, umjesto što savjetuje druge, koji, na sreću nemaju nikakve veze sa ovakvim „patriotom“ iz Crne Gore, koji čak nije ni pomenuo paljenje crnogorske zastave u Beogradu.

Uvaženi građani Kolašina,

Uvjerićete se da Zakon o slobodi vjeroispovijesti na pravno valjan način, u skladu sa naprednim evropskim zakonodavstvom, uređuje odnose među vjerama i vjernicima, među religijama.

Ne dozvolite da bilo ko manipuliše vama. Nemate od koga da čuvate vjerske objekte SPC-a, jer ih niko ne napada niti će ih napadati! Ovdje se ne brane „krovovi svetinja“, kako se zloupotrebljava i manipuliše Zakonom o slobodi vjeroispovijesti, nego se brane „novčanici svetinja“ i pokušava rušiti vlast i stvoriti država po modelu DF-a, SNP-a i Demokrata.

Ne dozvolite da vam se nude strahovi i podjele.

Blagi dani koji su pred nama treba da nas ujedine u razumijevanju, uvažavanju i poštovanju.

Kada imamo jedni druge, ne trebaju nam sijači mržnje, straha i manipulacija.

Opštinski odbor DPS Kolašin

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član