OO DPS Kolašin: Marta Šćepanović jednoglasno izabrana za predsjednicu Opštinskog odbora

Dana 22.07. održana je sjednica OO DPS Kolašin na kojoj je jednoglasno Marta Šćepanović izabrana za predsjednicu Opštinskog odbora.

Marta Šćepanović rođena 1981.godine, diplomirala je na Pravnom fakultetu u Podgorici 2004.godine. Pripravnički staž obavila je u Osnovnom sudu u Kolašinu, nakon čega je obavljala poslove Sekretara Sekretarijata za inspekcijske poslove i načelnika Komunalne policije, kao i funkciju Glavnog administratora Opštine Kolašin. Od 2012. godine Poslanica je u Skupštini Crne Gore.

Član je Glavnog odbora i Predsjedništva DPS Crne Gore.

U svom obraćanju članovima Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Kolašin predsjednica Šćepanović se zahvalila svima na podršci i povjerenju, kao i onim članovima koji su je predložili za funkciju predsjednika i istakla da će prioritet u radu Partije biti jačanje kapaciteta partije i realizacija Izbornog programa.

Navela je da je pred nama izuzetno zahtjevan četvorogodišnji period i da samo predanim radom i jedinstvom možemo ostvariti još bolje Izborne rezultate.

Sjednici Opštinskog odbora prisustvovali su koordinatori zaduženi za praćenje rada OO DPS Kolašin g-đa Marija Ćatović i g-din Radule Novović, dok je sjednicom predsjedavala Radna grupa u sastavu: Miraš Grujić, Rada Bojić i Željko Braunović.

Opštinski odbor DPS Kolašin

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član