OO DPS Kolašin: Kolašinske Demokrate nastavile sa modelom destruktivnog ponašanja

Destruktivni model ponašanja i kritikovanja svega i svakoga od strane kolašinskih Demokrata, koji je bio njihova glavna karakteristika u vremenu dok su vršili vlast, nastavljen je i u njihovom opozicionom djelovanju.

I u uslovima pandemije CoVID 19, kada lokalna uprava sa njenim organima i službama pokazuje zavidan nivo odgovornosti u svemu što preduzima, od svakodnevno uloženih napora u pružanju pomoći svim kategorijama stanovništva, do predloženih mjera podrške i pomoći građanima, privredi i poljoprivrednicima a koje će se naći na Dnevnom redu naredne SO Kolašin, kolašinske Demokrate izlazeći iz dvomjesečnog naftalina ne daju ni jedan predlog ili sugestiju za saniranje posljedica izazvanh CoVID 19. Umjesto da su se uključili u zajedničku borbu protiv opake bolesti i tako pokazali da još uvijek postoje, sada žele skrenuti pažnju na sebe neargumentovanim stavovima na nivou priča rekla-kazala, u vezi sa aktivnostima na formiranju lokalnog radio emitera. 

Očigledno ne poznajući proceduru za izbor članova Savjeta lokalnog radio emitera, Demokrate iznose u svom stilu neozbiljne, paušalne tvrdnje koje se tiču samog izbora članova Savjeta. Ovom prilikom želimo da ih upoznamo sa tim da su svi članovi Savjeta predloženi na osnovu Javnog poziva ovlašćenim predlagačima za dostavljanje predloga za članove Savjeta lokalnog javnog emitera ,,Radija i televizije Kolašin” i da su svi predloženi u skladu sa zakonskom procedurom od strane ovlašćenih predlagača. A razlog nezainteresovanosti Demokrata u cijelom postupku predlaganja kandidata, koja se ogleda i u odsustvu njihovog člana sa sjednice Odbora za izbor i imenovanja kada se na dnevnom redu našlo utvrđivanje Liste blagovremenih i potpunih predloga kandidata za članove Savjeta, je samo još jedan dokaz njihovog, kako smo gore naveli, destruktivnog djelovanja i izbjegavanja učestvovanja u pozitivnim procesima u našem gradu, što formiranje lokalnog radija svakako jeste.

Listu predloženih kandidata čine diplomirani novinari, uvaženi profesori, kulturni radnici, ljudi sa bogatim iskustvom u ovoj oblasti. Dakle, visoko  obrazovane, u svojim profesijama ostvarene osobe, koje garantuju profesionalan i odgovoran odnos prema svim obavezama koje im predstoje.
Za razliku od Demokrata, OO DPS Kolašin daje punu podršku lokalnoj upravi u nastojanjima da formiraju lokalni radio, koji će doprinijeti kvalitetnijem informisanju naših građana i učiniti da naš grad ne bude jedan od rijetkih u državi koji se ne može pohvaliti lokalnim radio emiterom.

Opštinski odbor DPS Kolašin 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član