OO DPS Kolašin: Gradiće se stanovi za penzionere

U Opštinskoj organizaciji penzionera su već počeli sa pripremama za izgradnju stambene zgrade za potrebe penzionera. Ljiljana Tatić, predsjednica kolašinskih penzionera i kandidat za odbornika DPS-a na predstojećim lokalnim izborima, kaže da je sigurna da će se nakon pobjede DPS-a realizovati ovaj projekat.

  • Jedna od ključnih stavki našeg izbornog programa je da će Kolašin biti grad penzionerima posvećen u smislu brige, tretmana, povratka penzionera kao turista. Već smo počeli da pravimo spisak penzionera koji su u stanju stambenih potreba. Od lokalne uprave ćemo dobiti lokaciju sa infratstrukturnim priključcima što je značajno za prvu fazu ovoga projekta u kojem će partneri biti i Udruženje penzionera Crne Gore kao i Vlada Crne Gore sa nadležnim Ministarstvima, najavila je Tatićka.

Takodje će posebna pažnja biti posvećena brizi i pomaganju penzionera u stanju socijalnih potreba. U naredne četiri godine će se razmišljati i o Dnevnom centru za potrebe starih kao i o brojnim drugim akcijama kojima će povećati standard i sigurnost pripadnika „treće dobi“. Nova lokalna uprava u kojoj će biti DPS sa svojim koalicionim partnerima će, zajedno sa Udruženjima penzionera, biti pokretač svih tih aktivnosti.

Opštinski odbor DPS-a Kolašina / Služba za informisanje

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član