OO DPS Kolašin: Demagozi izgubljeni u dubokoj šumi Kolašina

Nakon poslednjeg saopštenja kolašinske filijale Demagoga, jasno je da je potpredsjednik ove partije iz Kolašina Vladimir Martinović jedan od njenih ključnih ideo-demagoga. Zašto? Zato što je uspio da unaprijedi ionako ignorantski stav koji njegova partija ima prema javnosti ali i prema zdravom razumu. Naime, kolašinski demagozi, čija je navodna privrženost javnom interesu potpuno ogoljena u našim saopštenjima, i dalje mučno ćute i drsko izbjegavaju odgovore na pitanja koja smo im javno već više puta postavili:

Šta ste za četiri godine vršenja vlasti u Kolašinu uradili za grad?!!Recite ime i jednog investitora kojeg ste doveli u Kolašin ,osim onog kojeg pominjete kao partnera vašeg potpredsjednika u poslovima vezanim za šumski resurs?Kažite koji ste to infrastrukturni projekat realizovali na teritoriji opštine Kolašin? Koliko ste otvorili novih radnih mjesta, osim onih na kojima ste zapošljavali članove porodice?

I zašto već mjesecima uskraćujete kolašinsku javnost za odgovore na pitanja o  direktnom učešću vašeg potpredsjednika u devastaciji šumkog resursa na teritoriji Kolašina, na koji način i gdje je izvršen transport i prodaja više stotina kubika drvnih sortimenata bez potrebne dokumentacije? Na koji način dok ste porodice ostavljali bez hljeba, vi ostvarivali pravo na zimnice a nijeste zaposleni u lokalnoj upravi?

Kada, kao u ovom slučaju, nijeste u mogućnosti da plagirate činjenice, izgleda da je tišina duboke kolašinske šume jedino utočište za vaše navodno poštenje, hrabrost i mladost. Izvjesno je da će vam nakon 27. maja od čuvenog slogana ostati jedino njegov poslednji dio, ali u formi: mladost – ludost.

Opštinski odbor DPS Kolašin

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član