OO DPS Kolašin: Demagogija vam je statutarna obaveza

Ovo je prvo obraćanje g-dina Martinovića, potpredsjednika Demokrata Crne Gore, nakon 02.marta, kada smo ga poslednji put javno pitali:

Koja je njegova uloga u devastaciji šumskog resursa na području Komova i drugim nezakonitim radnjama vezanim za transport i prodaju drveta?

Poštovani g-dine Martinoviću ,morate naučiti osnovni princip kako u sportu, tako i u životu, ali naročito u politici: da bi se neko “takmičio” na vrhunskom nivou , mora prvo savladati protivnike nižeg ranga. Zato, manite se globalne ekonomije, manite se tržišta kapitala, manite se Elektroprivrede, jer se ne bi reklo da o tome znate mnogo, ali naravno da Vam to ne smeta , baš kao i ostalim prvacima partije kojoj pripadate, da se bavite ozbiljnim pitanjima. Naprotiv, pravi ste majstori demagogije. To Vam je, izgleda,statutarna obaveza.

Zato Vas još jednom, nakon 28 dana pitamo: Koja je Vaša uloga u devastaciji šumskog resursa na području Komova i drugim nezakonitim radnjama vezanim za transport i prodaju drveta?

Ako se(i ovaj put) odlučite da ignorišete crnogorsku javnost , onda da, možda, pojasnite kako se kreću cijene drvnih sortimenata na sivom tržištu?

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Kolašin

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član