OO DPS HN: Stabilniji je Krivi toranj u Pizi od vlasti u Herceg Novom

Kada Demagozima direktno poručite: dostavite nadležnim inistitucijama sve dokaze koje imate i procesuirajte sva lica koja su oštetili građane Herceg Novog ili Opštinu, umjesto konkretne akcije dobijete novo reagovanje u kojem kao mantru ponavljaju uvrede. Demagozi – dosadni ste!

Poštovani građani, možete li da zamislite da:
• o kulturi dijaloga govore poslušnici velikog-malog šefa koji je kazao da osjeća “tjeskobu, mučninu i neodoljiv nagon za povraćanjem” na pomen Demokratskog fronta koalicionog parntera Demogaga u Herceg Novom.
• o domaćinskom odnosu govore familijarni vlastodršci koji za sedam mjeseci nijesu uspjeli da urade ništa, pa ni da utvrde ko je pravni nasljednik firme koja je uvodila led rasvjetu u Herceg Novom, kako bi projekat doveli do kraja. Da ne pominjemo doček Nove godine, organizaciju Praznika mimoze, pripremu turističke sezone ili zakazanu javnu raspravu oko strategije razvoja gradske luke Škver na koju Demagozi nijesu ni došli, iako su je zakazali.
• o partijskom zapošljavanju govore kumovi predsjednik Opštine Katić i Skupštine Bigović; potpredsjednik Opštine Mića Konjević i njegova snaha Jasmina Konjević direktor Stambeno-komunalnog preduzeća; partijski činovnici Demagoga Radovan Ralević, direktor Sportskog centra, predsjednik mjesnog odbora Demagoga u Zelenici koji je prema riječima predsjednika opštinskog odbora iz Herceg Novog “završio dva-tri sportska fakulteta”; Aleksandar Kovačević, načelnik sekretarijata za komunalne djelatnosti i zaštitu životne sredine, član glavnog odbora Demagoga koji je iz cipela komunalnog redara uskočio u cipele načelnika; Marina Sekulić, načelnik urbanizma bez radnog iskustva, ali snaha Šefa Kluba odbornika Demagoga; Vladimir Arsić, predsjednik opštinskog odbora Demagoga Tivat koji radi kao šef kabineta predsjednika Opštine Herceg Novi; itd. 
Zato kada je u pitanju stabilnost vlasti dragi Demagozi, stabilniji je Krivi toranj u Pizi nego vaša vlast u Herceg Novom.
 
OO Demokratske partije socijalista HN

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član