OO DPS HN: Jedna fotelja važnija od razvoja grada

Da je lokalna vlast u Herceg Novom samo skup interesno povezanih lica zainteresovanih za podjelu gradskog plijena, a ne za rješavanje pitanja od značaja za razvoj grada, potvrđuje i aktuelna situacija u novskoj vladajućoj koaliciji koja je pred raspadom. I najneupućeniji lako mogu vidjeti dokle seže neozbiljnost lokalne vlasti kada ukidanje jedne kancelarije i jednog radnog mjesta dovodi do posrnuća i loma vlasti. 

Evidentno je da je jedno šefovsko radno mjesto vrednije od svih olako datih obećanja Konjevića, Đurovićke, Šimraka, i kumova Katića i Bigovića oko razvoja grada, izgradnje i stavljanja u funkciju kolektora za prečišćavanje otpadnih voda, izgradnje autobuske stanice, regulisanja problema parkinga, sanacije klizišta u Mojdežu, izgradnje škole u Igalu, valorizacije puta Meljine-Petijevići, pokretanja turističke privrede, rekonstrukcije starih i otvaranje novih hotela, rješavanje pitanja bolnice Meljine, itd. Sva ta, i mnoga druga pitanja koja građane Herceg Novog tište svakog dana, ovoj koaliciji znače manje nego šefovska fotelja Simonide Kordić. Zato njihove “vizije razvoja” nisu ništa drugo do vizije do sopstvenih fotelja.

Lokalna vlast u Novom pokazuje da je njihova koalicija sastavljena od interesnih nesaveznika, i da je odavno vrijeme za prevremene lokalne izbore, za koje je Demokratska partija socijalista apsolutno spremna.

Opštinski odbor DPS Herceg Novi 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član